SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Falu BS Fotbollsklubb
Fotboll

Falu BS FK P9

Välkomna till vår hemsida.

Här hittar du nyheter om laget, vår kalender, våra matcher, truppen och kontakt.

Hej föräldrar
2023-05-25 21:14

Hej föräldrar

 

Här kommer lite information som ni behöver veta.

Kommande match
Den 3 juni spelar vi matcher hemma på Kopparvallen igen.
En kallelse har gått ut till er där ni anmäler om ert barn kan delta eller ej!
Efter det så kommer en ny kallelse gå ut till er, denna kallelse kommer att visa vilken tid ert barn kommer att spela matcherna.

Vi kommer att köra samma upplägg som förra gången.
Grupp A spelar mellan kl.09:00-10:00
Grupp B spelar mellan kl.10:00-11:00


Snart är vårträningen slut!

Detta gör att vi kommer att byta träningstider, med start den 6:e juni.
De nya träningsdagarna blir tisdag och torsdag

Vi vill också lyfta vikten av att ni som förälder verkligen behöver se till att anmäla ifall ert barn kommer ELLER inte kommer på träningar och matcher.
Det underlättar väldigt mycket för oss som är ledare att veta ifall vi blir 15st eller 28st som kommer på träningarna.
Ibland kan vi bli lite färre ledare och då kan det var skönt att vi får veta ifall vi behöver kalla in hjälp från er föräldrar eller andra ledare i BS.

Har ni problem med appen SportAdmin”, så tar ni kontakt med oss ledare via telefon mail eller på plats vid nästa träningstillfälle

Föräldrar möte.

Vi håller på att tittat på en dag och tid. Det kommer att ske på plats på Kopparvallen i närtid och i samband med en fotbollsträning.

 

Hälsningar

Ledarna i BS P8

Martin Carlsson, martin.carlsson@visma.com, 070-421 97 04

Stefan Klarqvist, stefanklarqvist@gmail.com, 072-937 95 65

Pär Mikaelsson, par.mikaelsson@outlook.com, 070-717 75 18

David Aulin, aulin7@hotmail.com, 070-953 86 67

Fredrik Melén10

Säsongen 2023 startar!
2023-02-10 15:56

Hej!

 

Välkomna alla fotbollsspelare och föräldrar till fotbollssäsongen 2023 med Falu BS!

Säsongen startar med träning tisdag 28 februari, kl. 17.00-18.00 på Mono Loco.

Vi kommer därefter träna en gång i veckan, på tisdagar 17-18 på Mono Loco fram till april.

Träningsupplägget för säsongen ser sammanfattningsvis ut så här:

 • Mars: En träning/vecka på Mono Loco.
 • April – September: Två träningar/vecka ute på Kopparvallen. Vi vet dock inte än vilka träningstider vi får, så vi återkommer om det så snart vi kan, förhoppningsvis har vi besked inom någon vecka.          
 • Träningsuppehåll i Juli.
 • Träningarna kommer vara 1h långa.

Övrig information

 • Vi kommer vara samma ledargrupp som förra säsongen (Martin, Stefan, Pär, David). Vi ser dock ett behov av att vara flera ledare kring laget. Så om du som förälder känner att du vill och kan hjälpa till, hör av dig till någon av oss så kan vi berätta mer.
 • Om någon är intresserad av en roll som ”lagledare” så får ni också gärna kontakta oss. Det finns ingen rollbeskrivning, men vi ser ett behov av en hjälpande hand kring det som inte direkt rör träningarna, ex. stöttning med fikaplanering, försäljningsfrågor, kommunikation. Hör av er så kan vi prata om rollen.
 • Laget.se, som varit vår kommunikationskanal, kommer bytas ut. Istället kommer vi att använda SportAdmin framöver. SportAdmin finns som app och kommer användas på samma sätt som laget.se. Dvs det kommer vara vår kanal för kallelser och information samt Falu BS kommer skicka information och fakturor därigenom. Alla spelare/föräldrar har redan flyttats över till SportAdmin och kommer inom kort få en inbjudan med instruktioner om hur ni gör.
 • I år kommer vi att delta i ”Faluserien”, ett seriespel med lag från Falu kommun. Skillnaden mot tidigare år är att det blir matcher vid fler tillfällen under säsongen, men att det blir under kortare tid per tillfälle. Vi kommer då spela 1-2 matcher per tillfälle. Det är inte en tävlingsserie, vi kommer fortsatt inte räkna mål eller poäng, utan syftet är att träna oss på matchspel och ha kul.
 • Det finns en ambition i Falu BS att starta upp ett flicklag för barn födda 2015. Sprid gärna till bekanta som kan ha intresse, kontakt sker till Falu BS kansli. Vi vill samtidigt vara tydliga med att alla flickor -15 är välkomna att träna med vårt lag!
 • Beställning av träningskläder med BS-tryck får den som vill köpa själv. Det gör ni genom https://team.intersport.se/falu-bs-fotboll Enligt uppgift dröjer det något för årets overall att komma in, men shorts och t-shirt finns. Det kommer förmodligen att anordnas en ”prova ut-dag” där Intersport är på plats och visar årets kollektion. Det är inget tvång att spelare har BS-kläder, men vi ser gärna att spelarna kommer till träning i blå tröja. Det gör det lite enklare vid lagindelning.
 • Träningsavgifter för 2023 är 1250 kr. Medlemsavgiften är inte bestämd än. Falu BS kansli ansvarar för detta och faktura kommer att skickas ut till er.
 • Vi kommer även i år att hjälpa klubben genom försäljning, där varje spelare ansvarar för att sälja. Vad, när och hur vet vi inte än utan vi får återkomma med det.

Vi återkommer med mer information och kommer löpande under säsongen försöka informera så att alla vet vad som gäller. Förhoppningsvis kommer vi även kalla till ett föräldramöte i början av säsongen, där ni kan lyfta eventuella funderingar.

 

Nya spelare är också hjärtligt välkomna och anmäler er via mail till någon av oss ledare.

 

Med vänlig hälsning

// Ledarna

Martin Carlsson, martin.carlsson@visma.com, 070-421 97 04

Stefan Klarqvist, stefanklarqvist@gmail.com, 072-937 95 65

Pär Mikaelsson, par.mikaelsson@outlook.com, 070-717 75 18

David Aulin, aulin7@hotmail.com, 070-953 86 67

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Startsida, 05/07 11:56 
Startsida, 28/05 13:36 
Startsida, 22/05 12:15 
Startsida, 05/04 12:15 
Startsida, 22/03 12:15 
 
Arenapartner
Platinapartner
Guldpartner
Silverpartner
BRONSPARTNER