SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Falu BS Fotbollsklubb
Fotboll

Information om vintern
2023-11-03 20:59

Hej

Här kommer lite information om vad som händer i vinter.

 

Spelare

Vi är otroligt glada över att vi är så många fina killar i vårt lag och att det är så många som fortsätter spela fotboll med Falu BS P09. Under de senaste veckorna har vi haft med oss killar som spelat i Samuelsdals P09 på träningarna. Dom är inte tillräckligt många spelare för att spela 11 mot 11 nästa år. Samuelsdal lägger därför ner sitt lag och vi välkomnar alla som vill fortsätta spela fotboll till oss i Falu BS P09. Det betyder att en redan stor grupp blir ännu större. Vi kommer inte att dela gruppen i flera lag. Falu BS P09 fortsätter som ett enda lag med matcher i olika serier. Vi ledare är övertygade om att vi kan ge alla spelare en bra tränings- och matchmiljö. För oss spelare, ledare och föräldrar som varit med i BS länge är det viktigt att vi tänker på att ta emot nya spelare och föräldrar på ett bra sätt.

 

Träningar

Från och med vecka 45 har vi nya träningstider. Vi tränar tisdagar och torsdagar kl 20:00 till 21:30 på kopparvallens konstgräs. Planen är uppvärmd, men blir det mycket kallt eller kommer mycket snö kommer vi behöva ställa in.

Från och med vecka 46 har vi även ett fyspass fredagar kl 16:30-18:00 i södra skolans gymnastiksal. Kalendern i SportAdmin är uppdaterad och vi skickar ut kallelser innan träning. Viktigt att ni svarar på dessa så att vi kan planera träningen på rätt sätt.

För målvakterna så kör Dalarnas FF träning ca en gång per månad. Ni anmäler er själva här: Målvaktsprojekt - Dalarna (dalafotboll.nu)

 

Matcher

Under november har vi träningsmatcher mot Korsnäs och Gefle IF på Koppis konstgräs. Eventuellt kommer vi boka in fler matcher. Ni som skall spela får kallelse i SportAdmin.

Vi har två lag anmälda till futsal. Matcherna spelas mot lag från Dalarna, Gästrikland och Uppland. Alla matcher spelas som sammandrag där man spelar ca två matcher per speldag. Första tillfället är i morgon lördag på Lugnet. Har ni inte blivit kallade till matcherna i morgon så kommer ni att få spela en annan gång

1-3 December har vi ett lag anmält till cup i Kristinehamn. Mer info om cupen: Lux Invite B2009 - Luxcuper.se. Då vi bara har ett lag så kommer ca 18 spelare att få kallelse till cupen. Kallelser går ut inom kort och vi ber er svara snabbt om ni inte kan följa med. Detta så att vi kan kalla någon annan spelare.

 

Försäljning

Först och främst tack till alla er som hämtat ut Goal tvål och tvättmedel. Vi förstår att det hade varit bättre att komma igång tidigare med försäljning, men nu får vi hjälpas åt att lösa våra försäljningar även om mycket kommer sent på säsongen. Det vi har kvar är julkalendrarna. Just nu vet jag inte när kalendrarna kommer eller hur pengarna kring försäljningen skall hanteras. Det jag vet är att det är kalendrar från Bingolotto. Kalendrarna kostar 100 kr st och alla som inte redan köpt sig fri skall sälja 10 kalendrar. Så fort jag vet mer så skickar jag ut information.

 

Avgifter

Förra året betalade alla spelare en extra avgift för att träna under vintern. Jag vet inte om det blir samma sak i år.

 

Registrering

Det år killarna fyller 15 så måste alla göra en ny registrering. Alla fick ett utskick 2023-10-17 med information om registrering. Utskicket hittar ni i er mailbox eller i SportAdmin under menyn ”Utskick”

 

Som ni ser rullar fotbollen på för fullt även under vintern. Till alla er som håller på med andra vintersporter så tycker vi ledare att det är viktigt att ni prioritera dessa under vintern. Om träningarna inte krockar så är ni givetvis välkommen på fotbollsträningarna. Ni skall inte känna att ni behöver välja sport.

 

Hälsningar, Erik

 

 
Arenapartner
Platinapartner
Guldpartner
Silverpartner
BRONSPARTNER