SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Falu BS Fotbollsklubb
Fotboll

Information om säsongen 2023
2023-03-12 22:50

Här kommer lite information om den kommande säsongen.

Avgifter

Från och med första mars är vinterperioden slut och träningarna är öppna för alla som skall spela fotboll i sommar.

Avgifter för året är:

  • Medlemsavgift helår: 300 kr
    Jag vet att BS vill avskaffa familjemedlem då det är svår att administrera, men jag vet inte om något beslut är tagit i frågan. Kontakta kansliet om ni har frågor gällde avgift för familj.
  • Träningsavgift från 1:a mars till 31:a oktober: 2000 kr

Faktura för medlemskap och träningsavgift kommer att komma i SportAdmin i slutet av mars.

Betald medlems- och träningsavgift är ett krav för att få spela match. Om ni har svårt att betala avgiften så är det möjligt att ansöka om subventionerad avgift. Kontakta i så fall mig (Erik) så hjälper jag till att ansöka

 

Förutom avgiften så kommer vi att sälja något och/eller göra arbetsinsatser. Vad vi skall göra är inte bestämt, men räkna med att vi på något sätt skall tjäna in ca 1000 kronor per spelare. Har ni förslag på hur vi skall tjäna in dessa pengar så kontakta gärna någon ledare.

 

Registrering av spelare

Vi har glädjen att välkomna några nya spelare till laget. Om du/ditt barn är ny så behöver du lämna in en blankett för registrering av spelare. Blanketten ligger på https://www.falubs.se/dokument/?ID=416479. Skriv under och lämna in på kansliet.

 

Träningar

Fram till den 20/3 har vi träning måndagar och torsdagar på Mono Loco. Det kan dyka upp strötider på Kopparvallen så håll koll på kalendern i SportAdmin. Om vädret tillåter så öppnar nya konstgräset 20/3 och vi kommer då att börja träna 3 ggr per vecka.

 

Seriespel

Vi är i år anmälda i två serier. Så fort spelschemat är klart så kommer matcherna ligga i SportAdmin  På samma sätt som tidigare så är vi ett enda lag och målet är att alla skall bil kallade till lika många matcher under året.

 

Cuper

Vi har två lag anmälda till Falu Sommarcup 18-16 juni (https://www.procup.se/cup/35796.htm) och Dalecarlia 29:e juni-2:a juli (https://dalecarliacup.se/). Vi vill även åka på en tredje cup eller ett träningsläger under hösten, men inget är bestämt.

 

BS Kläder

Webshopen är nu öppen för den som behöver köpa nya kläder. Ni hittar den på https://team.intersport.se/falu-bs-fotboll.

Om ni vill ha begagnade kläder så har jag ett litet lager av diverse kläder storlek 150 och 164 samt någon enstaka small. Jag har även fotbollskor i bra skick i storlek 40, 41 ½ och 43. Kontakta mig om du är intresserad av begagnat.

 

Föräldragrupp

Från förra året har vi en föräldragrupp bestående av:

Frida Rosenström. Jacks mamma

Karolina Kempe. Gabriels mamma

Erik och Maria Degerman. Oscars föräldrar

Malin Persson. Zakarias mamma

Maria Jonsson. Mats mamma

 

Föräldragruppen är ett stort och viktigt stöd för oss ledare. Speciellt när vi tillsammans gör andra saker än att spela fotboll. Två färska exempel är grillningen av hamburgare i Källviksbacken samt träningslägret i Smedjebacken som finansierades med pengar från förra årets fikaförsäljning. Det finns plats för fler engagerade föräldrar så om du vill vara med och bidra så kontakta Frida eller någon ledare.

 

Avslutningsvis vill jag påminna om föräldramötet måndag 20/3. Jag håller på att leta efter en lokal där vi alla får plats. Får jag tag på något så jag uppdaterar jag kallelsen i SportAdmin.

 

Hälsningar,

Erik

 
Arenapartner
Platinapartner
Guldpartner
Silverpartner
BRONSPARTNER